Askolan Kokoomus kiittää!

Askolan Kokoomus kiittää äänestäjiään kuntavaaleissa 13.6.2021 saamastaan kannatuksesta. Kokoomus nousi nyt ensimmäisen kerran kuntavaaleissa Askolan suurimmaksi puolueeksi 27,7 prosentin kannatusosuudella (+2,8%) ja 9 valtuustopaikalla (+2).
Kokoomus oli Askolassa ainoa puolue joka ylsi yli 20 prosentin kannatukseen.

Haluamme olla saamamme luottamuksen arvoisia, ja kehittää kotikuntaamme Askolaa eteenpäin hyvässä yhteistyössä kuntalaisten ja muiden valtuustoryhmien kanssa.

Kokoomuksen valtuutetut tulevalla kaudella ovat: Tero Suominen (91 ääntä),
Riku Honkasalo (71 ääntä, uusi), Jouni Vilkki  (57 ääntä), Mikko Maukonen (49 ääntä), Saku Väätänen (33 ääntä, uusi), Ari Forsberg (31 ääntä), Matti Pelander (28 ääntä, uusi), Jouko Pihlaja (27 ääntä) ja Mia Myllys (18 ääntä, uusi).

Kokoomuksen varavaltuutetuiksi valittiin järjestyksessä: Jarkko Inkeroinen, Jarkko Jalonen, Jesse Kiili, Anne Lampinen, Irina Salojoki, Timo-Ilkka Tolonen ja Heli Hämäläinen.

Kiitämme samalla myös ehdokkaitamme hyvästä vaalityöstä. Meillä on loistava yhteishenki ja tekemisen meininki, joka jatkuu vaalien jälkeenkin. Ulkomainoksemme on suurelta osin poistettu jo vaalipäivän iltana, ja loput poistetaan maanantain 14.6. aikana.

Kategoria(t): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.