INFO

Askolan Kokoomus on Uudenmaan Kokoomuksen ja luonnollisesti myös Kansallisen Kokoomuksen jäsenyhdistys Askolan kunnan alueella. Yhdistyksellä on lähes 50 jäsentä, 9 valtuutettua Askolan kunnanvaltuustossa sekä 3 aluevaltuutettua Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuustossa. Kokoomus on vuoden 2021 kuntavaaleista asti ollut Askolan selvästi suurin puolue, saatuaan 27.7 prosentin osuuden annetuista äänistä. Mikään muu ryhmittymä ei yltänyt edes 20 prosentin kannatukseen. Aluevaaleissa 2022 Kokoomus sai Askolassa ensimmäistä kertaa yli 30 prosentin kannatuksen (30,3%).

Aluevaltuutetut ovat Tero Suominen, Mia Myllys ja Riku Honkasalo (myös aluehallituksen varapuheenjohtaja).

Kunnanvaltuutetut ovat Ari Forsberg, Riku Honkasalo (valtuuston 1. varapuheenjohtaja), Mikko Maukonen,  Mia Myllys, Jouko Pihlaja, Tero Suominen, Jouni Vilkki, Jarkko Inkeroinen ja Jarkko Jalonen. Kunnanhallituksessa Kokoomusta edustavat Tero Suominen (puheenjohtaja), Mikko Maukonen ja Mia Myllys.

Lautakunnissa kokoomuslaisista puheenjohtajana toimii Jouni Vilkki (Osaaminen ja elämänlaatu -lautakunta).

Askolan Kokoomuksen puheenjohtajana ja sen valtuustoryhmän puheenjohtajana toimii Riku Honkasalo.

Vaalipäällikkönä on toiminut koko 2000-luvun ajan Jouni Vilkki.

Näistä internet-sivuista on vuodesta 2002 lähtien vastannut Riku Honkasalo.

Sivuston artikkeleihin on myös kommentointimahdollisuus. Pyrimme vastaamaan esitettyihin kysymyksiin mahdollisimman nopeasti. Artikkelien kommentointikenttä on auki 21 päivää niiden julkaisun jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *