Kiitokset liukkaan kelin ajoharjoittelutapahtumaan 12.2. osallistuneille!

Askolan Kokoomus järjesti lauantaina 12.2.2011 Kulloon ajoharjoitteluradalla liikenneturvallisuustapahtuman, Kokoomuksen kansanedustajaehdokkaista Risto Anttonen, Leena Harkimo ja Anna Helin osallistuivat myös ajoharjoitteluun ja olivat tavattavissa tapahtuman aikana. Tilaisuus oli perinteiseen tyyliin menestyksekäs niin auringonpaisteen kuin osallistujamääränkin suhteen. Kaikkiaan paikalla kävi yli 70 henkeä, joista suurin osa myös osallistui itse ajoharjoitteluun.

Tapahtuman kustannuksista vastasi Askolan Kokoomus ja se oli osallistujille ilmainen. Askolan Kokoomus haluaa kiittää lämpimästi myös Autokeskusta tilaisuuteen osallistumisesta tarjoiluiden ja esittelyautojen muodossa! Lisäksi kiitämme lämpimästi Suomen Autoliikenne Akatemiaa sekä Porvoon Auto-opistoa ajoharjoittelun käytännön järjestämisestä!

Tapahtuman aikana osallistujat harjoittelivat ajoharjoitteluradalla liukkaan kelin ajoa autokoulun opettajien ohjaamana ja lisäksi olivat turvalliseen ajoon liittyvät luennot.  Radalla harjoiteltiin jarrutusta, kaarreajoa ja väistöä. Kulloon ajoharjoitteluradan uusi laajennusosa antoi mahdollisuuden aiempaa tehokkaampaan harjoitteluun, koska ryhmä voitiin jakaa useammalle kohteelle ja odottelu väheni.

Opetuksesta vastasivat Suomen Ammattiliikenne Akatemia, josta on paikalla 3 opettajaa,  ja Porvoon  Auto-Opisto 2 opettajan voimin.

Ajo-ohje tapahtumapaikalle.

***

Kuvia vastaavasta tilaisuudesta 10.2.2007. Tuolloin tilaisuuteen osallistui mm. Sauli Niinistö.

Kategoria(t): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.