Jäsenkirje ja uudet blogimerkinnät

Askolan KokoomusNyt tällä sivulla luettavissa Askolan Kokoomuksen jäsenkirje. Tämän sivuston Blogi-osiossa on nyt myös uusi kirjoitus. Kiitokset kevätkokoukseen 25.4. osallistuneille sekä kansanedustaja  Outi Mäkelälle kevätkokouksen emännöinnistä Eduskunnassa.

Viime aikoina kunnassa mieliä kuohuttaneessa maauimalakysymyksessä Kokoomuksen kanta on ollut selkeä.  Juuri remontoitua uimalaa ei ole taloustilanteesta huolimattakaan mitään mieltä pitää koko kesää suljettuna. Kunnanhallitus saikin asiasta aikaan tyydyttävän kompromissin.

Arvoisa Askolan Kokoomuksen jäsen !

Askolan uusi valtuusto, hallitus ja lautakunnat ovat järjestäytyneet ja aloittaneet toimintansa. Vaaleissahan Kokoomuksen valtuustopaikat lisääntyivät viidestä kuuteen ja kannatus nousi 1,5% eli on nyt 22,2%.

Luottamuspaikkavalinnassa Kokoomus sai mm. perusturvan ja sivistyslautakunnan puheenjohtajuudet. Kaikki uudet luottamushenkilötiedot löytyvät tältä nettisivustoltamme .

Askolan Kokoomus järjesti lauantaina 25.4 Vierailukäynnin eduskuntaan.
Siellä meitä isännöi piirin uusi puheenjohtaja, kansanedustaja Outi Mäkelä. Tutustuimme samalla Eduskuntaan, ja vierailimme päivän aikana myös Kokoomuksen puoluetoimiston uusissa tiloissa.

Kategoria(t): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.