Askolan Kokoomus nimesi 8 kuntavaaliehdokasta lisää, ehdokkaita jo nyt enemmän kuin viimeksi!

Askolan Kokoomuksen hallitus kokoontui keskiviikkona 11.11 ja nimesi kahdeksan kuntavaaliehdokasta lisää kevään 2021 kuntavaaleihin. Kokoomuksella on jo nyt yhteensä 16 kuntavaaliehdokasta, mikä on jo tässä vaiheessa enemmän kuin edellisissä kevään 2017 vaaleissa! Myös naisten osuus ehdokaslistalla on kasvanut merkittävästi.

Ehdokkaiksi nimettiin (aakkosjärjestyksessä):
Ali Felin, isännöitsijä, yrittäjä
Heli Hämäläinen, terveydenhoitaja
Tiina Inkilä, maanviljelijä
Minna Manninen, lähihoitaja, omaishoitaja
Irina Salojoki, yrittäjä, eläkeläinen
Tero Suominen, yrittäjä
Jouni Vilkki, seurakuntamestari
Saku Väätänen, varastopäällikkö.

Ehdokashankinta on edelleen meneillään, ja myös sitoutumattomana voi tulla mukaan. Luottamushenkilöpaikkoja on Askolassa jatkossa runsaasti, eli tehtävää riittää. Askolan Kokoomus pitää vuosikokouksen marraskuun lopulla, jolloin seuraavan kerran käsitellään kuntavaaliehdokaslistaa.

Kokoomus on viimeisen 20 vuoden aikana noussut Askolassa vakavasti kilpailemaan valtuuston suurimman ryhmän paikasta. Merkittävä osansa tässä nousussa on ollut Askolan Kokoomuksen tulevaisuuskeskeisellä toimintatavalla ja aktiivisella toiminnalla kuntalaisten eteen myös vaalien välillä. Erityistä huomiota olemme kiinnittäneet lapsiperheiden hyvinvointiin ja vastuulliseen kunnan talouden hoitoon.
Olemme kertoneet avoimesti kuntalaisille tavoitteistamme seuraavalle nelivuotiskaudelle, ja niin tulemme tekemään tälläkin kertaa. Vaalien välillä olemme tiedottaneet tavoitteidemme etenemisestä ja toteutumisesta mm. tällä sivustolla ja luonnollisesti kylillä kohdattaessa. Kunnallispolitiikassa olemme saaneet ja ottaneet sillanrakentajan roolia eri ryhmien välille kuntalaisten kannalta parhaiden päätösten aikaansaamiseksi.

Emme oleta Kokoomuksen hyvän kannatuskehityksen Askolassa jatkuvan ilman määrätietoista työtä, vaan kaipaamme mukaan kaikenikäisiä, kaikenlaisista taustoista tulevia ja kunnan eri puolilla asuvia uusia ihmisiä, joilla on näkemystä ja halua toimia kotikuntamme Askolan parhaaksi maltillisessa keskustaoikeistolaisessa hengessä.

Edellä mainittujen nimien lisäksi käymme parhaillaan hyvällä mielellä neuvotteluita lukuisten muiden potentiaalisten ehdokkaiden kanssa. Meillä tulee lähitulevaisuudessa olemaan monia miellyttäviä hetkiä tiedottaessamme heidän ehdokkuuksistaan. Mutta kaipaamme listalle myös Sinua! Jos olet joskus miettinyt ehdokkuutta, nyt on sen hetki. Nostetaan yhdessä Suomea ja Askolaa ylös koronasta! Ota yhteyttä puheenjohtajaamme Jari Vettenrantaan, vaalipäällikköömme Jouni Vilkkiin tai johonkin muuhun kokoomuslaiseksi tietämääsi tai tuntemaasi henkilöön (elleivät he jo ehdi olla ennen yhteydessä Sinuun 🙂 ).

Askolan Kokoomuksen jo aiemmin nimeämät ehdokkaat käyvät ilmi alemmasta uutisesta.
Kuvassa vaaliehdokkaista vasemmalta Tero Suominen, Ali Felin, Irina Salojoki ja Jouni Vilkki Askola-areenalla marraskuussa 2020.

Kategoria(t): Kirjoittanut: Riku Honkasalo, Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.